Send Lette
Cards

Дмитро Богаєвський 

Дмитро Богаєвський 

Дата зникнення: 17 березня 2022 року

Місце зникнення: Глібівка, Київська область

Дмитро Богаєвський — підприємець із Глібівки, що на Київщині. Коли почалося повномасштабне вторгнення РФ, він залишився вдома та наглядав за місцевим котеджним містечком. 16 березня окупанти незаконно обшукали ці будинки, а 17-го викрали Дмитра нібито за “протидію СВО”. Звільнені з полону цивільні та військові розповіли батькам Богаєвського, що спершу росіяни незаконно тримали його в Брянському СІЗО, а тоді перевезли до Тульського. Там українців змушують співати гімн РФ і жахливо годують, унаслідок чого Дмитро дуже схуд.

0 Коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Актуальні публікації
Більше публікацій
Cards
Богдан Щерба

Богдан Щерба Дата зникнення:  26 лютого 2022 року Місце зникнення: с. Луб’янка, Київська область Слюсаря-механіка Богдана Щербу, […]

19 Вересня 2024

Війна і правосуддя
Російському командиру Соловову висунули звинувачення в утриманні сотень людей у підвалі школи в Ягідному

Чернігівський районний суд провів перше засідання по суті у справі російського військового Семена Соловова із позивним “Клен”, якого обвинувачують у порушенні законів і звичаїв війни (стаття 438 КК України). Прокуратура встановила, що саме він наказав утримувати у підвалі цивільних із села Ягідне. Виконавців цього наказу вже засудили. 

18 Вересня 2024

Військовополонені
Мати азовця Ярослава Козирєва: “Я дійшла до стану, коли не розуміла, навіщо вставати з ліжка”. Історія полону

“Мої ранки починаються з молитви до Бога, щоб він його зміцнив, захистив від злих людей і катувань. І це останнє, про що я думаю перед сном”, — говорить крізь сльози Ірина Козирєва, мати військовослужбовця бригади “Азов”. Її син Ярослав уже 29 місяць перебуває у російському полоні, хоча за нормами Женевських конвенцій мав бути обміняний ще два роки тому.   

16 Вересня 2024

Більше публікацій